Over Giulia

16 juli 2017, Weert

Een 25-jarig klein temperamentvol Italiaans opdondertje met grote dromen. Zo omschrijf ik mezelf graag 🙂 Na een stormachtige jeugd waarover vast ooit een boek van mij verschijnt, creĂ«er ik nu graag mijn eigen storm op zee door mijn grote, ogenschijnlijk onmogelijke dromen na te jagen. Als eigenzinnige wijsneus doe ik graag het onverwachte: telkens blijf ik het onzekere meisje in mezelf verbazen met wat ik kan, regelmatig overdonder ik anderen met mijn onuitputtelijke passie en na een jarenlange strijd durf ik eindelijk met horten en stoten mijn ware zelf te onthullen en elke dag een klein beetje meer van mezelf te houden.

IMG_20170320_205645_317

Deze blog is een fusie van twee van mijn grootste passies: hardlopen & schrijven. Ik schrijf over hardlopen. Doelen zijn er om na te streven, dromen zijn er om waar te maken. Stap voor stap – met hardlopen gaat dat natuurlijk vrij letterlijk – van klein naar groot en continu in ontwikkeling. Ooit was ik door het dolle heen toen ik 5 kilometer aan Ă©Ă©n stuk kon rennen, mijn ‘grote’ doel was bereikt! Ondanks tegenslagen die onvermijdelijk op ieders pad komen, is inmiddels zelfs een halve marathon niet echt speciaal meer en geniet ik met volle teugen van de langste duurlopen.

HelĂĄĂĄs kan ik niet elke dag de hele dag rennen, maar gelukkig bestaat er veel meer in het leven. Zo ben ik in augustus 2016 getrouwd met mijn grote liefde, waarmee ik al een aantal jaren samenwoon gezellig met onze twee poezenvriendinnetjes Samba en Rumba. In het dagelijks leven werk ik in een sportschool waar ik de lessen Body Balance en Body & Mind verzorg. Daarnaast heb ik een aangeboren Italiaanse liefde voor de keuken, dus staat mijn Instagram feed niet alleen vol met hardloopfoto’s, maar ook met de meest kleurrijke gezonde plantaardige gerechten. Diverse van deze recepten maak ik bovendien op bestelling in mijn webshop! Ten slotte werk ik als zelfstandig tekstschrijver, dat waarvoor ik aan Universiteit Utrecht ben afgestudeerd 😉 Dit doe ik onder de toepasselijke naam Schrijfmeisje. Je ziet, vervelen hoef ik me niet!

Op Renmeisje zul je dus niet alleen hardloopverslagen, maar ook tips over gezondheid, gelukkig leven, persoonlijke verhalen en véél smakelijke recepten tegenkomen. Heb jij suggesties over wat je wilt zien of lezen? Laat het me dan vooral weten!

Voor mij is een rondje in mijn hardloopschoenen door de natuur met alleen mijn muziek het ideale moment om dankbaar te zijn voor al het moois dat het leven ons biedt, ondanks dat we daarvoor soms de zon achter de wolken moeten zien schijnen of moeten leren te dansen in de regen.

Lace up, go outside. Find the rhythm, look up at the sky and contemplate how amazing life is.
Breathe it in. Then keep running ❀

Advertenties

2 REACTIES

Geef een reactie