Hartjes: liefde, vrijheid en een brede glimlach

Herken je dat, dat er als vanzelf een brede glimlach op je gezicht verschijnt terwijl je iets leest of schrijft? Tijdens het schrijven van mijn hartjes van deze week bekroop me een enorm gevoel van berusting en eenmaal klaar ontdekte ik een brede glimlach op mijn gezicht. Zonder het zelf te beseffen, blijk ik een ontzettend ontspannen en vrolijke week te hebben beleefd! Een week waarin ik mezelf weer meer toestond mezelf te zijn en te genieten van echte vrije tijd. Ligt het aan mij of is er in mijn hartjes van de laatste tijd een trend te zien? 😉 

Hartjes: 12 t/m 18 februari


♥  Heerlijk wakker worden met een Rumba aan mijn voeten een Samba compleet overgeleverd aan het genieten op mijn buik met haar snoetje tegen mijn gezicht aan!

♥  Fijn dat ik nu echt op schema loop en voor het eerst kan zeggen dat ik “klaar ben”voor die dag

♥  Veel was weggewerkt

♥  Lang gelezen in bed

♥  Zelfgemaakte minestrone is zo lekker

♥  Voor het eerst een opdracht voor Schrijfmeisje via Google

♥  Veel gezongen

♥  Muziek aan tijdens het koken en heerlijk meezingen: helemaal in m’n element!

♥  Gezellige les gegeven aan de senioren op de sportschool

♥  Heel veel deelnemers voor mijn twee winacties

♥  Vegan Ben & Jerry’s

♥  Heerlijk weer op tijd wakker en een uur de tijd om mezelf te vermaken met sociale media en een boek

♥  Werkdag vloog voorbij met goede gesprekken

♥  Lekker warm kruikje in bed

♥  Compleet in een deuk gelegen met vrienden om de grootste onzin

♥  Samen fris op de fiets terug naar huis

♥  Om de zondag vrij: hoef me niet meer elke zaterdagavond druk te maken over een slaaptekort

♥  Eindelijk eens jackfruit gegeten

♥  Heerlijke gezellige avond gehad: lekker ontspannen en veel gelachen!

DSC_7744-01

 

Advertenties

Geef een reactie