Favorieten van november: muziek, netwerken en onze huwelijksreis!

Favorieten van november: muziek, netwerken en onze huwelijksreis!

Favoriete recept

Over mijn favoriete recept van de vorige maand hoef ik geen moment te twijfelen: de tiramisu. Met alleen dit recept heb ik al menig niet-vegan overtuigd meer plantaardig te eten, want vrijwel iedereen vindt deze tiramisu zelfs lekkerder dan de originele.. Scusami, nonna!

med_res (37)

Favoriete opdracht

Deze maand bestond uit zoveel hoogtepunten. Op 14 november was daar zo’n dag waar ik al maanden naar uitkeek: de Italiaanse avond die ik voor 33 dames mocht organiseren! Twee dagen van tevoren begon ik al met koken en op de dag zelf stond manlief de hele avond lang voor ons te zwoegen. Ik vertelde ondertussen de dames alles over Italiaanse eetgewoonten, mijn plantaardige eetgewoonten en natuurlijk de 100% plantaardige Italiaanse hapjes die ze voorgeschoteld kregen. De dames waren tegelijkertijd stomverbaasd en dolenthousiast! Het was een heerlijke avond die zoveel energie gaf. Ik hoop dat ik met mijn workshops in de toekomst nog veel meer mensen mag inspireren!

Italiaanse avond vrouwenvereniging

Favoriete blog

Soms schrijf ik van die blogs die me echt van het hart moeten. Ik moet het kwijt, het lucht me zelf op iets zo in woorden te vatten. Meestal zijn dit ook de blogs waarop ik achteraf het meest trots ben, omdat ze echt een boodschap overbrengen. Recepten bedenken, reviews schrijven en mooie foto’s maken vind ik hartstikke leuk, maar mijn grootste passie zit in het schrijven om een boodschap over te brengen. In november schreef ik weer zo’n artikel dat er mijns inziens echt toe doet, tenminste wel voor mijzelf. Zo’n artikel schrijven werkt therapeutisch voor mij en stiekem hoop ik dat ik ook jou ermee mag inspireren..

Favoriete evenement

Uitgenodigd worden voor een evenement is natuurlijk altijd leuk! November startte daarom dan al goed met het vieren van het 5-jarig bestaan van Biobites. Een heel gezellig en inspirerend evenement waar ik niet alleen een heel fijn contact met blogvriendinnetje Claire aan heb overgehouden, maar ook een aantal mooie samenwerkingen!

med_res (19)

Favoriete liedje

Deze clip kwam ik onlangs ergens tegen en ik was op slag verliefd. Dit is ongetwijfeld het meest gedraaide en meest gezongen nummer van november!

Favoriete reis

Hét hoogtepunt van deze maand: onze huwelijksreis! Vorig jaar op 20 augustus, twee  dagen na onze bruiloft, boekten wij onze huwelijksreis voor september 2017. Orkaan Irma gooide helaas roet in het eten, maar op 23 november was het dan eindelijk zover. Natuurlijk vertel ik je binnenkort alles over onze reis naar Cuba, Jamaica, de Kaaimaneilanden en Mexico. Stiekem schrijf ik dit artikel een paar dagen vóór ons vertrek omdat als jij dit leest, wij waarschijnlijk compleet met jetlag en al rillend van de Nederlandse kou net het werkende leven weer oppakken 😉 Ik beloof je dat ik je snel alles vertel over hopelijk onze droomreis!

Wat waren jouw favorieten van november?

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian