Favorieten van oktober

Favoriete recept

Mijn favoriete recept van de vorige maand, oef. Dat is vooral heel erg twijfelen tussen het cacaokoffiebananenbrood, de linzensalade met zoete aardappel en gegrilde groenten of de rustgevende rijstepap. Uiteindelijk kies ik toch voor die laatste: de toevoeging van lavendel maakte dit zo’n heerlijke verwennerij. Alsof je je weer eventjes in dromenland bevindt!

Favoriete training

Die 12 km op maandag 24 oktober, die vlogen werkelijk voorbij! Helaas was ik daarna weer een paar dagen uitgeschakeld omdat ik iets te veel van mezelf had gevraagd, maar ze waren het waard!

Favoriete ingrediënt

Pumpkin spice! Dat gooide ik deze maand regelmatig door mijn havermoutpap en stiekem door vele granolabestellingen 😉

5

Favoriete blog

Mijn favoriete blog van de afgelopen maand is dan juist weer zonder twijfel het artikel ‘Waarom ik wel hardloop, maar niet hard loop’. In dit artikel kon ik mijn ziel en zaligheid kwijt, doordat ik vertelde waarom hardlopen voor mij absoluut niet om snelheid draait. Jullie reacties op het artikel waren overweldigend: zo veel mensen die zich hier stiekem in herkenden maar zich daar niet van bewust waren. Geweldig om jullie te mogen inspireren!

Favoriete boek

Mijn favoriete boek van de afgelopen maand was zeker weten ‘Anders wonen’ van Marleen Hartog. Dit boek was niet alleen ontzettend leuk om te lezen, maar heeft me ook oprecht geïnspireerd anders aan te kijken tegen onze manier van wonen.

13.jpeg

Favoriet uitje

VegFest! Vegan taartjes, héél veel chocolade, de allerlekkerste diervriendelijke burgers, fantastische nieuwe plantaardige ontdekkingen en allemaal mensen die er net zoals ik over denken 🙂 Dit weekend vertel ik je er alles over!

Favoriete weer

Deze maand was qua weer misschien wel de mooiste van het hele afgelopen jaar. De herfst kleurde méér dan prachtig in de verrassend warme zon en daar mochten we dagenlang van genieten! Ik vind de herfst altijd al een fantastisch mooi seizoen, maar dit jaar overtrof alles ♥

 

Advertenties

Geef een reactie