Hartjes: 11 t/m 17 september

<3  Samen fijn film gekeken met kaarsjes aan onder een dekentje

<3  Zo veel lieve mensen die met ons meeleven nu dankzij orkaan Irma onze huwelijksreis letterlijk in het water dreigt te vallen

<3  Grappige Rumba in de kast en Samba in de koffer

<3  Intens dankbaar voor een medewerkster bij het reisbureau die ontzettend haar best heeft gedaan onze huwelijksreis om te boeken ná 1 november terwijl dit van de landelijke organisatie niet mocht

<3  Mijn man had een geweldig idee als troost voor ons omdat we dit weekend thuis zaten in plaats van op een bootje in de haven van Havana dobberden: we zijn samen gaan snorkelen in een binnenbad in België en hebben daarna wat spulletjes voor in huis geshopt bij de Ikea! Een hele gezellige dag én we hebben onze snorkelmaskers (die we hadden gekocht om te kunnen snorkelen aan de stranden van Cuba en de Kaaimaneilanden) alvast kunnen testen. Ik vond het snorkelen verrassend leuk, véél leuker dan ik had verwacht! Nu hopen dat we ze in november alsnog ergens in de Caribische zee kunnen gebruiken!

<3  Zo lekker simpel AVG’tje gegeten: aardappelen uit de airfryer, linzenburger en broccoli!

<3  Een hilarisch format voor een les voor ouderen van een collega: bij het lezen van deze instructies krijg ik spontaan zin om haar les over te nemen! Al lig ik waarschijnlijk bij het zien van de in het format beschreven objecten direct de slappe lach..

<3  Bij gebrek aan een huwelijksreis, nu deze week maar genoten van de vrije tijd: het uitslapen, knuffelen met onze katten, tijd voor wat werk achter de schermen van Renmeisje en Schrijfmeisje en naar de sportschool gaan om te sporten in plaats van te werken 🙂

<3  Tegenwoordig zing ik weer steeds vaker! Naast hardlopen is dat voor mij echt een uitlaatklep, maar vroeger deed ik het bijna elke dag en de afgelopen jaren zelden.. Laten we hopen dat deze trend zich voortzet!

<3  Twee nieuwe aanvragen voor bijles in één week: het is dat ik er geen tijd voor heb, maar het is wel een eer dat mijn bijlesleerlingen en hun ouders mij blijkbaar aanraden aan anderen 🙂

<3  Donderdag rende ik door de stromende regen een intervaltraining en het was een van de meest geweldige trainingen van de afgelopen tijd! Wat een héérlijk gevoel!

<3  Mijn favoriete salade stond deze week 3 keer op het menu: de quinoaboerenkoolsalade van The Green Happiness.

<3  Stiekem vind ik het heerlijk als we samen ergens naartoe moeten waarvoor we een eindje moeten rijden: in de auto zitten is zo relaxed, we kunnen gezellig kletsen en na verloop van tijd vooral ook knettergek doen..

<3  Lief en mooi boek ontvangen om te recenseren!

<3  Zo blij met de spulletjes die we dit weekend kochten voor in huis: een nieuwe salontafel met plankje onderin zodat het rustiger oogt, nieuwe stijlvolle kussens voor op de bank, éindelijk weer een Aloë Vera-plant en bakken voor in de kast zodat ook die rustiger oogt. Love it!

<3  Enorme bestelling granola binnengekregen: blijkbaar is het lekker 😉

 

Advertenties

Geef een reactie