Hartjes: 3 t/m 9 juli

Hartjes: 3 t/m 9 juli

<3  Trots dat ik meteen vanuit werk ben gaan hardlopen in plaats van eerst thuis op de bank te ploffen en daarna mezelf naar buiten moeten slepen 😉 Ondanks dat hardlopen áltijd leuk is, is beginnen met hardlopen niet altijd even gemakkelijk!

<3  Voor het eerst sinds ehh.. héél lang heb ik een half uurtje liggen lezen op de bank én was ik ’s avonds vroeg klaar met opruimen, afwassen en de volgende dag voorbereiden en zat ik al relaxt met een kop thee op de bank te wachten tot manlief thuiskwam. Zou het studeren me dan al die jaren hebben tegengehouden te ontspannen?

<3  Afgelopen woensdagavond was werkelijk een hilarische avond tijdens het sluiten van de sportschool. Details zal ik om privacyredenen achterwegen laten, maar wat hebben we gelachen!

<3  Heb je afgelopen dinsdag zo rond 17.00 iemand horen gillen? Dat was ik! Mijn allerlaatste resultaat van de universiteit stond online en dat betekent dat ik mezelf voorlopig onofficieel AFGESTUDEERD mag verklaren!

<3  Op woensdag ontving ik op het werk in de sportschool direct zo veel lieve felicitaties van leden en collega’s: ik ben er zo dankbaar voor dat zij echt als familie voelen!

<3  Voor het eerst sinds 2 maanden rende ik weer in de dubbele cijfers: 10 km door de bossen. Het was héérlijk! Fantastisch om weer op mijn lijf te kunnen vertrouwen, al gaat het stapje voor stapje.

<3  Ondanks dat ik dacht dat ik de nieuwe release BodyBalance 77 verre van onder de knie had, bleek dat vrijdag opeens reuze mee te vallen! Er valt nog véél aan te sleutelen maar de basis zit er in, opluchting!

<3  Voor het eerst sinds oktober, op nationale feestdagen na, had ik een donderdagavond vrij! Per 1 oktober was ik de enige BodyBalance-instructrice op onze sportschool en gaf ik dus alle drie de lessen elke week. Sinds deze maand heb ik er een lieftallige collega bij waardoor ik eindelijk de donderdagavond meestal weer vrij ben en met een gerust hart af en toe een les kan laten vervangen als ik eens een zaterdag ergens heen wil!

<3  Afgelopen vrijdag was een hele lange werkdag, maar die vloog voorbij dankzij het plezier dat ik had met mijn leuke collega’s en de fijne nieuwe les die ik in die tijd in elkaar kon sleutelen! Er moet nog veel gebeuren maar ik heb heel veel zin om aanstaande woensdag de eerste nieuwe Body & Mind-les te mogen presenteren!

<3  Vrijdagavond waren we voor het eerst op een bruiloft. Apart, hè? Als 25- en 26-jarige trouwden we éérst afgelopen zomer zelf en opeens trouwen er om ons heen diverse anderen! Mooi om op zo’n bruiloft te genieten van de liefde van anderen en met een warm gevoel terug te denken aan onze sprookjesdag 🙂

<3  Al wist ik stiekem wel dat studeren mij jarenlang tegenhield te genieten van vrije tijd, pas nu ik klaar ben besef ik hoe sterk die kracht was. Zondag genoot ik voor het eerst met volle teugen van een verjaardag waar ik gezellig kletste, niet continu mijn telefoon in de gaten hield en zelfs langer bleef dan mijn man die weg moest, puur omdat ik het zo gezellig vond. Al was ik bang dat mijn eigen bedrijf me dezelfde stress als studeren op zou leveren onder het motto van ‘er is altijd wel wat te doen’, lijkt dat tot nu toe totaal niet het geval te zijn dankzij een duidelijke planning die me vertelt dat ik vandaag écht niets hoef te doen als morgen na het werken in de sportschool weer een paar uurtjes voor mezelf aan de slag ga. Ik geniet met volle teugen van de vrijheid die het afronden van taken en niet alsmaar méér kunnen studeren me oplevert!

 

 

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

DutchEnglishItalian