https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Een “oude nieuwe” klant

Een “oude nieuwe” klant

Dat ben ik dus. Volgens de fysio. Al wil ik het liever niet, daar ben ik het roerend mee eens. Zo introduceerde hij mij gisteren aan zijn nieuwe stagiaire: ze is een “oude nieuwe” klant. Aan mij de eer uit te leggen waarom hij daarover grapte 😉

Zoals ik vorige week vertelde heb ik al anderhalf jaar last van mijn rug, net onder mijn rechter schouderblad en heb ik sinds de laatste behandeling bij de chiropractor een soort zenuwpijnen in mijn benen. De theorie van de huisarts zat me niet lekker en zeker aangezien de pijn in mijn benen alleen maar toenam, besloot ik toch weer een hulplijn in te schakelen. Mijn fysiotherapeut vertrouw ik wel en hij heeft in het begin tot in den treuren geprobeerd mijn klachten te verhelpen, tot hij het ook echt niet meer wist. Voor hem dus stiekem wel een opluchting dat het twee andere behandelaren óók niet is gelukt: het lag dus niet aan hem. Hij en zijn stagiaire hebben me nogmaals helemaal onderzocht en kwamen toch weer tot dezelfde conclusie: we weten het niet. Advies? Tóch weer naar de huisarts voor een MRI en bezoek ook maar eens de osteopaat. Cru, want een tijdje geleden twijfelde ik zelf intens of ik naar de osteopaat of chiropractor zou gaan maar omdat het een wervelkolomprobleem lijkt te zijn, koos ik voor de chiropractor. Binnenkort zullen we zien of ik daarin helaas een omweg heb genomen..

img_20170207_174332_673

Update voor nu is dus dat ik voor de tweede week op rij geen lange duurloop heb kunnen doen. Althans, ik kán het wel want ik kan prima tegen pijn als ik iets graag wil, maar het voelt alsof dat niet zo verstandig is.. Daarom houd ik het maar bij maximaal een uur, zodat ik tenminste wél kan blijven rennen. De afspraken met osteopaat en huisarts zijn gemaakt, dus we gaan gewoon weer vrolijk verder de medische molen door 🙂

No worries, zodra die zenuwpijnen weg zijn, ren ik weer verder dan 10 km. Met die pijn in mijn rug heb ik immers ook bijna mijn complete marathontraining afgerond in de zomer, die pijn heb ik geaccepteerd: die wordt niet minder, alleen méér als ik dat soort afstanden ren en dat heb ik er dubbel en dwars voor over. Het zou echter een stuk plezieriger én gemakkelijker gaan zónder die pijn!

Pain is nothing compared to what it feels like to quit <3

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie