Een tien met een griffel!

Dát wierp vruchten af! Wat een paar dagen herstel al niet kunnen doen. Lo so, dat heb ik al vaker gezegd, maar dit eigenwijze Italiaantje blijft verstandige adviezen toch negeren tot het niet meer gaat, om vervolgens voor de tigste keer te ervaren dat ze al véél eerder rust had moeten nemen.. Ooit, ooit leer ik dat 🙂

Dus, na een paar dagen rust en een rustige 7 km, besloot ik dat het vandaag tijd was voor méér dan 8 km. Mijn heerlijke rondje van 11 km durfde ik echter niet aan, die stap vond ik weer iets te groot. Dus besloot ik één afslag eerder te nemen en te zien hoe lang die route zich zou strekken.. Nou, zó veel korter was dat niet! Blij dat ik was, want het ging zó lekker dat ik ook echt behoefte had aan het aantikken van die 10 km. Yes, we zitten weer in de dubbele getallen <3

Advertenties

Geef een reactie