58. D-Day

Throwback naar 14 september, 3 weken – 1 dag geleden..

Totáál geen idee heb ik waar het vandaan kwam, maar toen ik begon met rennen voelde ik direct dat er iets “niet lekker” zat in mijn linkerheup. Ik rende door, want het gevoel herkende ik niet, maar het is de hele training zo gebleven. Of ik ’s avonds ergens last van had, weet ik niet meer. Wél weet ik dat ik de volgende ochtend een beetje pijn in mijn rug had, gewoon zoals je wel eens heb als je verkeerd in bed hebt gelegen of lang hebt gestaan. Niets om me druk om te maken..

Tot het er opeens in schoot. Althans, “opeens” is een groot woord maar terwijl ik in huis aan het opruimen & poetsen was, voelde ik de pijn binnen een uurtje ontzettend toenemen tot zo erg dat ik niet meer wist hoe ik moest liggen of zitten van de pijn. Die avond moest ik werken van drie tot half elf, ik wist op dat moment nog niet hoe ik dat zou moeten gaan redden..

img_20160914_172737

Door gewoon te staan en rustig te bewegen nam de pijn wel af en zo leek het die avond best mee te vallen. Ik had de stiekeme hoop dat de pijn de volgende dag net zo snel weg zou trekken als die was gekomen en ik gewoon mijn 32 km zou kunnen gaan rennen..

Valse hoop. De pijn was iets minder, maar alles behalve weg. Het rare was, dat nu de pijn doortrok naar mijn linkerbeen. Zo sukkelde ik een aantal dagen door, waarin de pijn langzaam verschoof van mijn onderrug naar mijn linkerheup & -been. Zelfs wandelen deed pijn, dus besloot ik een aantal dagen rust te pakken en pas op dinsdag te bekijken hoe het hardlopen me zou vergaan..

These pains you feel are messengers.
Listen to them.
<3

Advertenties

Geef een reactie