48. Hot, hot, hot!

Even een zweterige terugblik naar woensdagavond.. Yes, ik gebruik die hitte gewoon als excuus voor de 3 dagen vertraging van deze blog. Stiekem heb ik gewoon véél gewerkt en ontzettend hard nagenoten van 18 augustus <3

Woensdagochtend was het heerlijk koel in de sportschool, ’s middags was het te warm om überhaupt naar buiten te kijken, dus bleef alleen de avond over. We kregen bericht van onze trouwvideografen dat ze rond 20:45 langs zouden komen met de video’s, dus vóór die tijd moest mijn intervaltraining in de benen zitten. Na urenlang uitstelgedrag schoot ik precies om 20:00 uur mijn hardloopschoenen in en trad de sauna binnen (of buiten, je snapt ‘m). Vijf passen en ik was buiten adem. Damn, wat grijpt die hitte je naar de keel. Mijn benen hadden energie voor tien, maar ik kreeg geen lucht!

IMG_20160824_214113.jpg

Op een gigantisch laag tempo begaf ik me richting de vijver, daar is immer schaduw én water. Inderdaad, het was er een fractie minder stikheet. Tijdens mijn intervallen zette ik een klein beetje vaart, tijdens de dribbelpauzes besloot ik te wandelen. Echt een effectieve training werd het zo niet, maar ik had wél die blokjes weer afgerond en mijn lichaam had het zwaar te verduren gehad in die warmte. Geen snelheidstraining, maar echt wel een training op uithoudingsvermogen en lopen onder extreme weersomstandigheden. Kletsnat kwam ik ons koele appartement binnen, schoot 5 seconden onder de douche en voordat ik m’n jurkje aan had stonden de videografen al op de stoep: tijd voor een heerlijke frisse avond op het balkon en met een traantje van geluk genietend voor de televisie! 😉

The real purpose of running isn’t to win a race,
it’s to test the limits of the human heart.
<3

Advertenties

Geef een reactie