31. Runaway bride

Een zéér verlaat verslag van de intervaltraining van afgelopen zaterdag:na zesenveertig minuten knallen onderging ik een razendsnelle metamorfose van renmeisje naar bride-to-be..

IMG_20160723_113314

Over de training zelf durf ik eigenlijk niet veel meer te zeggen. Het was een prima training, niet uitzonderlijk slecht of uitzonderlijk goed, dus heb ik er niets specifieks over onthouden. Stiekem heb ik veel meer zin om te schrijven over de lange duurloop van vandaag..

Dus, dat ga ik ook gewoon doen! Afgelopen zaterdag rende ik een heerlijke, prima intervaltraining van 6 × 4 minuten op snelheid afgewisseld met 2 minuten dribbelen in een prima tempo. Punt.

Dat ik daarna volop heb genoten van een fantastisch vrijgezellenfeest, vond ik die zaterdag vele malen belangrijker! 🙂

Just a girl who decided to go for it <3

 

Advertenties

Geef een reactie