Then keep running ❤

Een 24-jarig klein temperamentvol Italiaans opdondertje met grote dromen. Zo omschrijf ik mezelf graag :). Na een stormachtige jeugd waarover vast ooit een boek van mij verschijnt, creëer ik nu graag mijn eigen storm op zee door mijn grote, ogenschijnlijk onmogelijke dromen na te jagen. Als eigenzinnige wijsneus doe ik graag het onverwachte: al talloze keren heb ik aan mezelf bewezen dat ik zo veel meer kan dan ik denk, telkens overdonder ik anderen met mijn onuitputtelijke passie en aan de hele wereld toon ik met al mijn liefde dat als je iets écht wilt, je die droom waar kunt maken.

Deze blog is een fusie van mijn twee grootste passies: hardlopen & schrijven. Ik schrijf over hardlopen. Om precies te zijn: over de weg naar mijn grote hardloopdroom: een marathon, liefst dé marathon van Rome. Mijn “grootste” hardloopdroom durf ik niet te zeggen want 10 jaar geleden zou ik je vierkant uitgelachen hebben als je me zou vertellen dat ik 1 kilometer zou rénnen. Dus, als een marathon nu binnen bereik lijkt te liggen, sluit ik een tweede, derde of zelfs ultramarathon niet uit. Sterker nog: ik sluit niets uit, nooit.

Doelen zijn er om na te streven, dromen zijn er om waar te maken. Stap voor stap – met hardlopen gaat dat natuurlijk vrij letterlijk – van klein naar groot en continu in ontwikkeling. Ooit was ik door het dolle heen toen ik 5 kilometer aan één stuk kon rennen, mijn ‘grote’ doel was bereikt! Ondanks tegenslagen die onvermijdelijk op ieders pad komen, is inmiddels zelfs een halve marathon niet echt speciaal meer en is het eindelijk tijd voor mijn huidige grote droom: de marathon. Dé marathon van Rome staat op de planning voor 2 april 2017, maar in het kader van ‘stapje voor stapje’ kwam er een ideaal opstapje op mijn pad: de marathon van Eindhoven op 9 oktober 2016.

20 weken vóór die marathon rende ik na bijna een jaar blessure + opbouw weer een halve marathon: check! Op 30 mei startte ik met mijn 18-weken durende trainingsschema, inderdaad 19 weken voor de marathon: 1 week extra, zodat ik met 4 trainingen kan schuiven als ik er eens eentje moet missen, zoals wanneer ik deze zomer TROUW!

Inderdaad, het leven is mooi. Ik mag hardlopen, ik mag schrijven, ik mag trouwen..

Voor mij is een rondje in mijn hardloopschoenen door de natuur met alleen mijn muziek het ideale moment om dankbaar te zijn voor al het moois dat het leven ons biedt, ondanks dat we daarvoor soms de zon achter de wolken moeten zien schijnen of moeten leren te dansen in de regen.

Lace up, go outside. Find the rhythm, look up at the sky and contemplate how amazing life is. Breathe it in. Then keep running

Advertenties

Geef een reactie