Hartjes van de zomer

Hartjes van de zomer

De ‘r’ zit weer in de maand, de eerste drie weken zijn voorbij.. Dat kan niets anders betekenen dan dat we nu officieel in de herfst zitten! Die zin eindig ik met een uitroepteken, maar dat betekent niet dat ik er blij mee ben.. Althans, natuurlijk heeft elk seizoen z’n charme, maar als ik mag kiezen, dan toch graag de zomer – en dan bedoel ik dus niet zo’n geflopte zomer als die van dit jaar. Hoewel het klimaat ons dan misschien behoorlijk in de steek heeft gelaten en wij de hele zomer hard hebben doorgewerkt, hebben we er toch een paar mooie maanden op zitten. Vandaag kijk ik dan ook niet met jullie terug op de hartjes van de afgelopen week, maar op alle hartjes van de afgelopen zomer! <3

❤  Op het werk sloegen zelfs de stoere mannen steil achterover van mijn gezonde speculoosarretjescake. Ze waren vol lof!

❤  Een prachtige hardlooptraining door het bos: heerlijk ontspannen, genieten van de natuur!

❤  Intens genieten van een treinreis: naar buiten kijken, reflecteren, niets doen. Het besef dat ik mezelf nooit rust gun, zowel lichamelijk als geestelijk, maar dat ik die rust als die zich per ongeluk op zo’n moment aandient, wel als intens geluk ervaar.

❤  Zo veel inspiratie voor mijn eigen bedrijfjes, voor een nieuwe les op de sportschool, voor mijn eigen ontwikkeling. Zo blij dat ik na jaren innerlijke strijd van mijn passies mijn beroep kan maken!

❤  Onze kat Samba die verliefd is op dozen: ze slaapt het liefst elke paar uur in een andere doos.

❤  Voor het eerst sinds 2 maanden rende ik weer in de dubbele cijfers: 10 km door de bossen. Het was héérlijk! Fantastisch om weer op mijn lijf te kunnen vertrouwen, al gaat het stapje voor stapje.

❤  Vrijdagavond waren we voor het eerst op een bruiloft. Apart, hè? Als 24- en 25-jarige trouwden we éérst afgelopen zomer zelf en opeens trouwen er om ons heen diverse anderen! Mooi om op zo’n bruiloft te genieten van de liefde van anderen en met een warm gevoel terug te denken aan onze sprookjesdag 🙂

18.08.16

❤  Flink opgeruimd in huis, dat voelt net zo heerlijk opgeruimd in mijn hoofd!

❤  De perfecte romige risotto gemaakt die gezond, plantaardig én verrukkelijk is, aldus manlief.

❤  We hebben een nieuwe bank! We zijn dankbaar dat deze toch op ons bleek te wachten en dat de service in de winkel zo top was dat we nu lekker kunnen genieten van ons nieuwe knusse plekje.

❤  Een fantastisch lief kaartje van een geweldig lieve waardevolle vriendin!

❤  Prachtige zonsondergang

❤  Geweldige ervaring met een klein manneke op de sportschool dat niet naar de kidsclub wilde: na even gezellig bij mij te hebben gezeten zodat hij naar zijn papa kon kijken werden we langzaamaan vriendjes en uiteindelijk mocht ik hem wel naar de kidsclub brengen! Zijn vader had het door en vroeg: heb je zelf kinderen? 😉

❤  Tempeh héérlijk gemarineerd voor op de barbecue

❤  Heerlijk samen gewandeld

❤  Eindelijk officieel afgestudeerd!

❤  Winactie uitgezet omdat er sinds 1 april meer dan 50 bestellingen zijn geplaatst!

❤  We blijven genieten van zo’n fijne trouwlocatie waar we niet alleen prachtige herinneringen aan hebben maar waar we altijd zó vriendelijk en persoonlijk ontvangen worden.

❤  Mijn man al rennend zijn lunch gebracht op de brandweerkazerne

❤  Gezellig via Skype gepraat met Jane, één van de oprichters van De Online Meditatie Coach

❤  Ontzettend gezellige dag in de Efteling!

❤  Volop genoten van het Zen Festival! Zo veel nieuwe inspiratie opgedaan en de hele dag in zo’n heerlijke ‘zen’ bubbel geleefd!

IMG_20170820_190409_520

❤  Gezellig gesport met manlief: hij skaten, ik hardlopen 😉

❤  Zo veel waardering van sportschoolleden voor de nieuwe les die ik zelf heb ontworpen; hartverwarmend!

❤  Steeds meer rust in mezelf tijdens meditaties die ik volg óf geef

❤  Reacties van jullie op mijn recept voor Italiaanse courgettesoep: sommigen van jullie doken direct de keuken in om de soep te maken, geweldig!

❤  Ontzettend gezellige spelletjesavond!

❤  Gewoon even tussendoor gemediteerd op de bank

❤  Heerlijke gezellige dag met mijn broer en schoonzus

❤  Onverwachts een superlief kaartje ontvangen van mijn zus!

❤  Veel te vroeg klaarwakker, gaan mediteren en toen toch ingeslapen tot de wekker ging

❤  Heerlijk onder een dekentje op de bank een middagje foto’s bewerkt en ingepland

❤ Dat moment waarop je bloedserieus en zonder dat je het zelf opmerkt tegen je deelnemers in de les BodyBalance zegt dat ze door hun matje moeten zakken 😂 ..

❤  Dankbaar dat we al 1 jaar getrouwd mogen zijn!

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian